Despre Simplex International: dezumidificatoare, perdele de aer, aparate aer conditionatInovatie, profesionalism, responsabilitate, sinceritate, respect, toate acestea sunt caracteristice unui singur nume : SIMPLEX INTERNATIONAL.

SIMPLEX INTERNATIONAL este un importator si furnizor de echipamente in domeniul climatizarii si ventilatiei si una din firmele importante pentru acest domeniu, in Romania. Echipamentele CITIZEN CLIMA, MAXA si FLOWAIR, precum si panourile GOOT  se recomanda singure prin calitate, manevrabilitate, fiabilitate, durata lor de viata si de utilizare.

Strategia noastra in domeniul instalatiilor se bazeaza pe premisa solutiilor complete, de la dimensionare, proiectare, furnizare materiale si echipamente, instalare, asistenta tehnica, la servicii de garantie si post garantie.

Ne dorim ca fiecare contact cu clientul sa fie, nu un demers comercial, ci o relatie umana, un parteneriat care sa creeze valoare.

In cei 9 ani de experienta in domeniul instalatiilor de climatizare, ne-am impus ca un partener de incredere pentru clientii nostri, printr-o abordare profesionista a provocarilor generate de dinamica si evolutia pietei.

Misiunea permanenta a firmei noastre o reprezinta mentinerea calitatii si profesionalismului, precum si respectul fata de parteneri, fie ei clienti sau furnizori.

Obiectivul nostru este reprezentat de imbunatatirea continua a ofertei de echipamente si a solutiilor tehnice oferite, garantat prin asumarea unor angajamente responsabile si prin experienta acumulata.